Dé reden waarom je een cat eye operatie wilt

September 15, 2022

Vooral bij beroemdheden zie je veel cosmetische operaties. Zij willen er strak en gelikt uit zien en de ouderdomstekenen verdoezelen. Toch kan de gewone mens ook vaker voor cosmetische operaties kiezen. Er is keuze uit chirurgisch cosmetische operaties en uit niet chirurgisch cosmetische operaties. Soms is een chirurgisch cosmetische operatie nodig, omdat de persoon in kwestie dermate veel hinder ondervindt van huid wat slapper wordt. 

Collageen

Collageen zorgt in onze huid voor de elasticiteit en stevigheid in de huid. Dit doet het doordat het water bindt. Ons lichaam maakt dit zelf aan. Vanaf je 25e maakt het lichaam steeds minder collageen aan en na je 50e bijna niet meer. Omdat het lichaam minder of bijna geen collageen meer aanmaakt, ontstaan er rimpels en een slapper en dunner wordende huid. Beroemdheden en celebrities is dit een doorn in het oog en zorgen daarom vaak voor fillers of andere cosmetische ingrepen. 

De oogopslag

Het eerste waar je naar kijkt als je iemand aankijkt, zijn zijn ogen. Dit doet ieder wezen op aarde. Door naar de oogopslag te kijken, wordt de eerste indruk gelegd. Menig celebrity wil een strakke oogopslag. Dit doen zij door een cat eye operatie. De naam zegt het al: de ogen lijken wat meer op die van een kat. Dit doen ze door de wenkbrauw bij de behandeling te liften en zo dus de meer strakke blik te creëren. De cat eye operatie is een niet chirurgisch cosmetische ingreep. 

Dé reden waarom jij ook een cat eye operatie zou willen

Zodra je ouder wordt en de huid slapper wordt, kan ervoor gekozen worden een cosmetische ingreep te laten verrichten, zodat de huid en de oogopslag weer strakker wordt. Vaak wordt ervoor gekozen de wenkbrauwen te liften. Dé reden om voor de cat eye operatie te gaan, is omdat dit de aanblik volledig strakker maakt. De operatie is volkomen veilig en eigenlijk is het geen operatie, maar een niet chirurgische ingreep. De cat eye operatie wordt daarom ook wel de cat eye draadlift genoemd. Een cosmetisch arts  steekt een kleine, oplosbare draad in het gezicht, waarmee de huid omhoog getrokken wordt. De oplosbare draden zijn bedekt met minuscule haakjes die in het weefsel blijven zitten, het omhoog trekken en de huid op de juiste plaats plakken. Vervolgens lossen de draden vanzelf op en terwijl deze oplossen, wordt er collageen gevormd die de huid verstrakt. Het resultaat van een cat eye operatie is meer dan een jaar te zien. Mocht je willen gaan voor een minder ingrijpende ingreep, maar wel een jongere en frisse uitstraling wensen? Neem dan contact op met de specialist in ooglidcorrecties.

Bij een professionele kliniek kunnen diverse cosmetische ingrepen veilig uitgevoerd worden, zo ook de cat eye operatie. Mocht je graag ook, net als celebrities, een mooie strakke oogopslag willen, dan is de cat eye operatie een veilige ingreep. 

Inhoudsopgave

Gerelateerde Blog

Laatste Blog

Had je deze artikelen al gelezen?

1.

2.

3.

4.