Onze Geselecteerde Beste 7 Matrassen Van 2023

Een matras is een dik, rechthoekig kussen dat wordt gebruikt als slaapoppervlak. Het wordt meestal op een bedframe, boxspring, bedbodem of op de grond geplaatst om comfort en ondersteuning te bieden tijdens het slapen. Matrassen bestaan uit verschillende lagen materialen, zoals schuim, latex, binnenveringssystemen of een combinatie daarvan, die zorgen voor de gewenste eigenschappen zoals ondersteuning, comfort en drukverlichting. Matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van eenpersoons- tot kingsize, om te voldoen aan individuele slaapbehoeften en bedafmetingen. Ze spelen een belangrijke rol bij het bevorderen van een goede nachtrust en het handhaven van de juiste lichaamshouding tijdens het slapen.

Het meest populaire Matrassen

Matrassen TEMPUR® Original Supreme 21 Traagschuimmatras - 160x220cm

TEMPUR® Original Supreme 21 Traagschuimmatras - 160x220cm

5.0/5
5/5

Het TEMPUR® Original Supreme matras biedt heerlijk gewichtsloos ligcomfort en geavanceerde ondersteuning dankzij NASA-afgeleid TEMPUR® materiaal. Het matras past zich aan de contouren van het lichaam aan, verdeelt het gewicht gelijkmatig en keert langzaam terug naar zijn oorspronkelijke vorm. Het heeft een koel slaapklimaat dankzij de CoolTouch technologie. Het onderhoud is eenvoudig met de wasbare QuickRefresh cover. Het matras wordt gratis bezorgd, heeft 10 jaar garantie en een 90 dagen omruilgarantie.

Productspecificaties

materiaal en kleur

Materiaal en kleur

Polyester / wit

washing-machine-wasvoorschrift-icon

belastbaar gewicht

140 kg

measuring-tape-afmetingen-icon

Afmetingen

160 cm x 220 cm

tumble-dryer-voor droogkast-icon

Type matras

Traagschuimmatras

Categorieën

Inhoudsopgave
TEMPUR® Matrassen Sensation Prima 19 - 200 x 200 cm

TEMPUR® matras Sensation Prima 19 - 200 x 200 cm

5.0/5
5/5

Het 19 cm dikke TEMPUR® Sensation Prima matras biedt medium ondersteuning met een duurzame ondersteuningslaag van 4 cm dik en een uitgebalanceerde verdeling van TEMPUR® materiaal. Het matras zorgt voor comfort, goede ondersteuning en een koel slaapklimaat dankzij de CoolTouch technologie. Het onderhoud is eenvoudig met de wasbare hoes. Het matras wordt gratis bezorgd, heeft 10 jaar garantie en een 90 dagen omruilgarantie.

MAH - Binnenvering Matrassen JOY - 160 x 200 x 19 cm

MAH - Binnenvering matras JOY - 160 x 200 x 19 cm

4.8/5
4.8/5

Het Joy Orthopedic matras is een kwalitatief matras met bonell binnenvering, geschikt voor personen met een gewicht van 40 tot 90 kg. Het matras biedt zachte vering met steun, heeft een aparte zomer- en winterzijde, uitstekende ventilatie en vochtregulatie, en is uitstekend getest met een maximale score van 99/100 bij TÜV. Het matras zorgt voor goede ondersteuning, heeft een dikte van 19 cm en kan naast een Favourite matras worden gebruikt.

TEMPUR® Matrassen Original Elite 25 - 180 x 220 cm

TEMPUR® matras Original Elite 25 - 180 x 220 cm

4.6/5
4.6/5

Met het TEMPUR® Original Elite matras geniet je van het gewichtsloze comfort en uitstekende ondersteuning waar TEMPUR® wereldwijd bekend om staat. Het matras bevat het originele TEMPUR® materiaal dat zich aanpast aan de contouren van je lichaam en je gewicht gelijkmatig verdeelt. Het heeft twee lagen DuraBase Technology, een 9 cm dikke laag TEMPUR® Support Materiaal en een 3 cm hoge laag TEMPUR® Comfort Materiaal. 

Emma Hybrid Pocketvering Matrassen - 250 veren p/m2 - 90 x 200 cm - Medium

Emma Hybrid Pocketvering Matras - 250 veren p/m2

4.5/5
4.5/5

Het Emma Hybrid Matras is het best geteste matras van Nederland volgens de Consumentenbond Matrassentest 2022, met een score van 7,3. Het matras combineert pocketveren en schuim voor ultiem comfort en duurzaamheid. Het biedt optimale ondersteuning en houdt je koel en droog dankzij de AeroFlex-veertechnologie en ademende bekleding. De matrashoes is sterk, elastisch en wasbaar. Het matras is geschikt voor alle slaaphoudingen en biedt 10 jaar garantie. Regelmatig draaien en het gebruik van een molton en antislip-dek wordt aanbevolen voor langdurige bescherming. Het matras wordt opgerold geleverd en herstelt binnen 24 uur na het uitrollen.

Beter Bed Bamboo Cool Deluxe Traagschuimmatras - 7 Comfortzones - 140x200x24 cm

Beter Bed Bamboo Cool Deluxe Traagschuimmatras

4.5/5
4.5/5

Met het traagschuimmatras Bamboo Cool Deluxe geniet je van een perfecte lichaamsaanpassing zonder drukpunten. Het matras heeft drie comfortlagen voor goede ventilatie en temperatuurregulatie, en het bevat bamboe houtskool voor vochtopname. Het biedt subliem ligcomfort met minimale druk op het lichaam en heeft 7 comfortzones voor extra ondersteuning. De matrashoes is ademend, afritsbaar en wasbaar. Het matras biedt uitstekende temperatuur- en vochtregulatie, past zich goed aan zonder drukpunten en zorgt voor een optimale slaaphouding. Het wordt aanbevolen om het matras maandelijks te keren en te beschermen met een molton en antislip-dek. 

MatrasDirect Pocketveermatras Princess

MatrasDirect Pocketveermatras Princess

4.5/5
4.5/5

Het Princess Pocket matras is een comfortabel pocketvering matras met dikke afdeklaag van comforta+ schuim aan beide zijdes. Het heeft unieke comfortzones, ca. 320 pocketveren per m² en is anti-allergisch. Het matras is van Nederlands fabricaat, vrij van giftige stoffen en heeft een afritsbare tijk. Het biedt een goede ondersteuning met een stevige midden-zone en soepele schouderzones, samen met een goed ventilerende afdeklaag van comforta+ schuim. Het matras is ca. 20 cm dik, heeft een medium hardheid en is geschikt voor een gewichtsklasse tot 100 kg. Het heeft een pocketveer kern en een comforta+ schuim afdeklaag. 

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over Matrassen:

Hoe vaak moet ik mijn matras vervangen?

Over het algemeen wordt aanbevolen om je matras om de 7 tot 10 jaar te vervangen. Dit kan variëren afhankelijk van de kwaliteit van het matras, je lichaamsgewicht en slaapgewoonten.

01

Welke maat matras heb ik nodig?

De maat van het matras die je nodig hebt, hangt af van de grootte van je bed en je persoonlijke voorkeur. Gangbare maten zijn eenpersoons (90 cm breed), twijfelaar (120 cm breed), tweepersoons (140-160 cm breed) en kingsize (180 cm breed).

02

Hoe kan ik mijn matras schoon en fris houden?

Om je matras schoon en fris te houden, kun je regelmatig dekbedovertrekken en lakens wassen, een matrasbeschermer gebruiken, de matras regelmatig luchten en stofzuigen, en eventuele vlekken zo snel mogelijk behandelen.

03

Wat is het verschil tussen een stevig en een zacht matras?

Een stevig matras biedt meer ondersteuning en heeft minder veerkracht, terwijl een zacht matras meer comfort en een betere drukverlichting kan bieden. De keuze tussen stevig en zacht hangt af van je persoonlijke voorkeur en slaapbehoeften.

04

Bekijk meer andere producten

Balkonparasol

In De Tuin

Zonnebank

In De Tuin

Nekkussens

Reizen
Balkonparasol

Balkonparasol

In De Tuin

Zonnebank

Zonnebank

In De Tuin

Nekkussens

Nekkussens

Reizen