Onze Geselecteerde Beste 7 Massage Stoel Van 2023

Een massagestoel is een stoel met ingebouwde massagefuncties en -mechanismen. Het is ontworpen om massages te geven aan verschillende delen van het lichaam, zoals de rug, nek, schouders, armen, benen en voeten. Massagestoelen bieden vaak diverse massagestanden, intensiteitsniveaus en massageprogramma’s.

Het meest populaire Massage Stoel

NRG Wellness Massagestoel Ultima 3D Zwart - Air Pressure - Warmte Therapie - Zero Gravity - Body Scan

NRG Wellness Massagestoel Ultima 3D Zwart - Air Pressure - Warmte Therapie - Zero Gravity - Body Scan

5.0/5
5/5

De Ultima 3D Zwart massagestoel van NRG wellness biedt gebruikers op maat gemaakte comfort en ontspanning. Met het intelligente 3D softwaresysteem wordt het lichaam gescand en kunnen massageprogramma’s worden aangepast aan verschillende gebruikers. De stoel heeft 12 vooraf ingestelde programma’s en 6 massagetechnieken om uit te kiezen. De stoel kan worden aangepast aan individuele behoeften, zoals schouderpositie, massagehandpositie, warmtefunctie en meer. De stoel heeft ook luchtkussens voor een volledige lichaamsmassage en warmtetherapie. Het ontwerp is duurzaam en elegant. Specificaties omvatten voltage, frequentie, stroomverbruik en afmetingen.

Productspecificaties

materiaal en kleur

Materiaal en kleur

Kunstleer

washing-machine-wasvoorschrift-icon

Stroomverbruik

170W

measuring-tape-afmetingen-icon

Afmetingen

152.4 x 77.1 x 113 cm

tumble-dryer-voor droogkast-icon

Gewicht

107 kg

Categorieën

Inhoudsopgave
Merax Sta Op Stoel met Elektrisch Massage Functie - Verstelbaar Relaxfauteuil met Verwarming - Grijs

Merax Sta Op Stoel met Elektrisch Massage Functie - Verstelbaar Relaxfauteuil

5.0/5
5/5

Deze Merax sta-op stoel met verwarmings- en massagefunctie biedt ultiem comfort en ontspanning. Met 10 massage-modi en verschillende massagegebieden kunt u de massage aanpassen aan uw behoeften. De stoel heeft een power lift recliner-functie en een handig zijvak. Het is voorzien van overvolle kussens, heeft een hoge rugleuning en is duurzaam en ademend. Met afmetingen van 91x95x100 cm en een gewichtscapaciteit van 136 kg is de stoel geschikt voor verschillende gebruikers. Eenvoudige installatie en een garantie van 1 jaar worden geboden. De stoel is ideaal voor woonkamers, slaapkamers en mediakamers. De specificaties omvatten instelbare graden, timerfunctie, materiaal en meer.

Lifeproducts Shiatsu Massagestoel met Massagekussen – Massage Stoel met Luchtcompressiemassage

Lifeproducts Shiatsu Massagestoel met Massagekussen

4.3/5
4.3/5

Het Lifeproducts Shiatsu massagekussen biedt een combinatie van kneden, rollen, trillen en luchtcompressiemassage om de doorbloeding te bevorderen en spierspanning te verlichten. Het heeft 4 roterende Shiatsu massagekoppen voor de rug en 2 nekmassagekoppen. Met instelbare infraroodwarmte en flexibele massagekoppen biedt het een maximale massage-ervaring. Het heeft ook een in hoogte verstelbaar mechanisme voor de nekmassage en levert luchtcompressiemassage in het zit- en ruggedeelte. Daarnaast heeft het 3 vibratiemassagestanden en diverse voordelen, zoals afneembare en wasbare kussens. Er zijn echter beperkingen voor gebruik, zoals bij bepaalde medische aandoeningen of tijdens het autorijden.

Duerté - Shiatsu Massagekussen Nek en Rug Incl.Infrarood - Massage Stoel met vibratie

Duerté - Shiatsu Massagekussen Nek en Rug Incl.Infrarood

4.2/5
4.2/5

Het Duerté Shiatsu massagekussen is ontworpen om stress, spierspanning en pijn te verminderen. Met 4 massagekoppen en verschillende massagestanden biedt het een unieke en effectieve massage-ervaring. Het verlicht en ontspant de spieren, bevordert de bloedsomloop en zorgt voor pijnverlichting. Het ergonomische design maakt het geschikt voor gebruik op verschillende delen van het lichaam. Binnen 10 minuten kun je al resultaat ervaren, en het kussen heeft diverse functies en instellingen om aan jouw voorkeuren te voldoen. Het is gemakkelijk mee te nemen en wordt geleverd met accessoires. Het materiaal is van hoge kwaliteit en het kussen biedt een scala aan voordelen. Kortom, het Duerté Shiatsu massagekussen is bedoeld om je een pijnvrij en energiek leven te laten ervaren.

NRG Wellness Massagestoel Excellent - Zwart - 3 automatische programma's - 3D massage - Kuitmassage - Hoofdmassage

NRG Wellness Massagestoel Excellent - Zwart

4.0/5
4/5

De NRG Wellness massagestoel Excellent biedt een uitgebreide massage van de nek, schouders, rug, middel en kuiten. Met een compact L-vormig ontwerp past deze stoel in elk interieur. Het hoofdkussen is verstelbaar en voorzien van massagekoppen. Het controlepaneel maakt bediening eenvoudig en er zijn 3 automatische programma’s beschikbaar. De stoel heeft ingebouwde Bluetooth-speakers en is CE-gecertificeerd. Hij komt grotendeels gemonteerd uit de doos en wordt geleverd met 2 jaar garantie. NRG Wellness staat voor ontspanning en kwaliteit.

VidaXL Massagestoel kunstleer zwart

VidaXL Massagestoel kunstleer zwart

3.5/5
3.5/5

Deze luxe massagestoel is ergonomisch ontworpen voor extra comfort en biedt een revitaliserende massage voor het hele lichaam. Hij is gemaakt van zacht en gemakkelijk schoon te maken kunstleer. De stoel is dik opgevuld en kan worden aangepast aan de lichaamslengte. De duur van de massage en de instellingen van de rug- en voetsteunen zijn naar wens aan te passen. De stoel heeft een eigentijds ontwerp en is inklapbaar. Hij biedt ontspanning en comfort na een drukke werkdag. De massagestoel wordt geleverd met een afstandsbediening en heeft verschillende massagefuncties, waaronder shiatsu-massage. 

Monkey's Luxe Relaxstoel - Chill stoel - USB Aansluiting - Grijs - Leer - Retro - Tv stoel - Sta Op Functie - 85 x 94 x 100 cm

Monkey's Luxe Relaxstoel - Chill stoel - USB Aansluiting

2.5
2.55/5

Deze relaxstoel is ideaal voor senioren en gehandicapten en biedt verbeterde mobiliteit. Hij is elektrisch in hoogte verstelbaar met een sta-functie en heeft een kantelbare rugleuning tot 140 graden. De stoel heeft een draagvermogen van 120 kg en is voorzien van zijvakken, multifunctionele bekerhouders en USB-interfaces. De motor is TÜV-getest en de stoel heeft een stabiele frameconstructie. De zitting, rugleuning en armleuningen zijn extra breed en dik gewatteerd. De stoel heeft een elegant grijs design en is eenvoudig te monteren zonder gereedschap. 

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over Massage Stoel:

Hoe werkt een massage stoel?

Een massagestoel bevat mechanische componenten, zoals rollende knooppunten, luchtkussens en vibrerende motoren. Deze componenten bewegen en drukken op specifieke spiergroepen om massage- en ontspanningseffecten te creëren. Massagestoelen kunnen verschillende massagetechnieken simuleren, zoals kneden, kloppen, rollen en strekken.

01

Wat zijn de voordelen van een massage stoel?

Massagestoelen bieden verschillende voordelen, waaronder het verminderen van spierspanning en -pijn, het bevorderen van ontspanning, het verbeteren van de bloedcirculatie, het verlichten van stress en het verbeteren van het algemene welzijn. Ze kunnen ook helpen bij het verminderen van stijfheid en het verbeteren van de flexibiliteit.

02

Zijn massage stoelen geschikt voor iedereen?

Massagestoelen zijn over het algemeen geschikt voor de meeste mensen. Ze kunnen echter niet geschikt zijn voor mensen met specifieke medische aandoeningen, zoals ernstige rugletsel, hoge bloeddruk, trombose, osteoporose of zwangerschap. Het is raadzaam om voor gebruik een arts te raadplegen, vooral als je gezondheidsproblemen hebt.

03

Hoe kan ik de instellingen van een massage stoel aanpassen?

Massagestoelen worden geleverd met verschillende instellingsmogelijkheden om de massage aan te passen aan je voorkeur. Dit kan het selecteren van een specifiek massageprogramma, het aanpassen van de massage-intensiteit, het kiezen van een bepaalde massagetechniek of het richten op specifieke lichaamsdelen omvatten. De bedieningselementen kunnen worden bediend via een afstandsbediening of knoppen op de stoel zelf.

04

Bekijk meer andere producten

Balkonparasol

In De Tuin

Zonnebank

In De Tuin

Nekkussens

Reizen
Balkonparasol

Balkonparasol

In De Tuin

Zonnebank

Zonnebank

In De Tuin

Nekkussens

Nekkussens

Reizen