Onze Geselecteerde Beste 7 Powerbanks Van 2023

Een powerbank is een draagbare oplaadbare batterij die wordt gebruikt om elektronische apparaten zoals smartphones, tablets, draadloze oortjes, enz. van stroom te voorzien wanneer er geen stopcontact in de buurt is. Het fungeert als een externe batterij die je kunt opladen en vervolgens kunt gebruiken om je apparaten onderweg op te laden.

Het meest populaire Powerbanks

40.000 mAh laptop powerbank | Mobisun

40.000 mAh laptop powerbank | Mobisun

5.0/5
5/5

De 40.000 mAh laptop powerbank samen het wordt beschouwd als de meest moderne en complete laptop powerbank op de markt, met een universele toepasbaarheid en een zeer hoge output van maximaal 94W. Het wordt geleverd met een oplader, 28 laptop adapters en MacBook kabels (MagSafe 1 en MagSafe 2). Het heeft een strak design en is ook geschikt voor het opladen van mobiele telefoons en tablets. 

Productspecificaties

materiaal en kleur

batterij capaciteit

40000 mAh

washing-machine-wasvoorschrift-icon

Type snelladen

Quick Charge 3.0

measuring-tape-afmetingen-icon

Merk

Mobisun

tumble-dryer-voor droogkast-icon

Gewicht

1144 g

Categorieën

Inhoudsopgave
Goal Zero Sherpa 100PD - Powerbank - Fastcharger

Goal Zero Sherpa 100PD - Powerbank - Fastcharger

5.0/5
5/5

De Goal Zero Sherpa 100PD powerbank samen het is de best verkochte powerbank met een vermogen van 94,72 watt, ontworpen om uw belangrijkste apparaten snel op te laden. Het heeft diverse USB-C en USB-A poorten en een capaciteit van 25.600 mAh. De powerbank heeft een lichtgewicht en gestroomlijnd ontwerp, ideaal voor reizen waar ruimte beperkt is, en is goedgekeurd voor handbagage. Het ondersteunt Power Delivery met snel opladen voor USB-C-laptops, telefoons en tablets via de 60W USB-C Power Delivery-poort. 

Pro-User PS-1 Power Station - 67,500mAh

Pro-User PS-1 Power Station - 67,500mAh

5.0/5
5/5

Pro-User PS1 PowerStation samen. Het is een draagbaar power station met een capaciteit van 67.500 mAh, inclusief een bijbehorende tas. Het PowerStation is ontworpen om ervoor te zorgen dat je nooit zonder stroom komt te zitten. Het kan dienen als een stroombron wanneer er geen stopcontact in de buurt is, om je mobiele telefoon of tablet op te laden, om een kleine koelbox van stroom te voorzien op het strand, of zelfs om een lamp te laten branden tijdens een kortsluiting in jouw wijk.

Einhell CE-JS 18 Powerbank

Einhell CE-JS 18 Powerbank

5.0/5
5/5

Einhell CE-JS 18/1 Powerbank is een compact en handig apparaat dat nuttig is in elk voertuig en handig tijdens het reizen. Met dit ene apparaat kun je een voertuig snel starten als de accu leeg is, en je kunt ook eenvoudig mobiele telefoons, laptops, camera’s en andere apparaten snel opladen. De powerbank is uitgerust met een krachtige lithium-polymeerbatterij met een capaciteit van 3 x 6000 mAh, waardoor er altijd voldoende vermogen beschikbaar is. De actuele laadstatus kan snel worden afgelezen via het LED-display. 

Phonergy Power Up- Powerbank

Phonergy Power Up- Powerbank

4.6/5
4.6/5

De Phonergy Power Up is de nieuwste powerbank van Phonergy met een capaciteit van 30.000 mAh. Het is uitgerust met de nieuwste innovaties en heeft best-in-class eigenschappen. Deze high-end powerbank van 2023 zorgt ervoor dat je nooit meer met een lege batterij komt te zitten. Met een maximale capaciteit van 30.000 mAh biedt de Phonergy Power Up Fast Charging powerbank een krachtige werking. 

Universele Laptop Powerbank 41580 mAh

Universele Laptop Powerbank 41580 mAh

4.0/5
4/5

Universele Laptop Powerbank van Mobisun is een draagbare accu/oplader met een capaciteit van 41580 mAh. Met deze powerbank kun je altijd en overal je laptop opladen, omdat het beschikt over een 230V stopcontact dat past op alle laptops. Het heeft een continue output van 200W en een batterijcapaciteit van 154Wh, wat genoeg is om je laptop meer dan twee keer op te laden.

POWERplus Hawk AC DC PowerStation Energie

PowerRplus Hawk AC DC PowerStation Energie

4.0/5
4/5

Powerplus Hawk is een Lithium-Ion Energiestation met een batterijcapaciteit van 92Wh. Het voldoet aan de luchtvaartregelgeving, waardoor het als handbagage in het vliegtuig mag worden meegenomen. Dit energiestation is speciaal ontworpen voor mobiele energie tijdens reizen, kamperen, wandelen, varen, enz. Het is een ideale oplossing voor (zakelijke) reizigers die extra back-up stroom nodig hebben voor hun laptop, tablet en mobiele telefoon. 

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over Powerbanks:

Hoe werkt een powerbank?

Een powerbank heeft interne batterijcellen die worden opgeladen wanneer ze zijn aangesloten op een stopcontact of een ander stroombron. Zodra de powerbank volledig is opgeladen, kun je de opgeslagen energie gebruiken om je apparaten op te laden via de USB-poorten of andere compatibele aansluitingen op de powerbank.

01

Hoe kies ik de juiste powerbank voor mijn apparaat?

Bij het kiezen van een powerbank is het belangrijk om te letten op de capaciteit (uitgedrukt in mAh), die aangeeft hoeveel energie de powerbank kan opslaan. Je wilt ervoor zorgen dat de capaciteit van de powerbank voldoende is om je apparaat op te laden. Ook is het belangrijk om te kijken naar de outputspecificaties van de powerbank om te controleren of deze compatibel is met je apparaat.

02

Hoe lang duurt het om een powerbank op te laden?

De laadtijd van een powerbank kan variëren, afhankelijk van de capaciteit van de powerbank en de laadbron die je gebruikt. Over het algemeen duurt het enkele uren tot enkele tientallen uren om een powerbank volledig op te laden. Sommige powerbanks hebben snellaadtechnologieën waarmee ze sneller kunnen worden opgeladen.

03

Kan ik meerdere apparaten tegelijk opladen met een powerbank?

Ja, veel powerbanks hebben meerdere USB-poorten waarmee je meerdere apparaten tegelijk kunt opladen. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de totale outputcapaciteit van de powerbank en ervoor te zorgen dat deze voldoende is om de stroom te leveren die nodig is om alle apparaten op te laden.

04

Bekijk meer andere producten

Balkonparasol

In De Tuin

Zonnebank

In De Tuin

Nekkussens

Reizen
Balkonparasol

Balkonparasol

In De Tuin

Zonnebank

Zonnebank

In De Tuin

Nekkussens

Nekkussens

Reizen