Onze Geselecteerde Beste 7 Buitenspeelgoed Van 2023

Buitenspeelgoed verwijst naar speelgoed dat speciaal is ontworpen om buiten te worden gebruikt, zoals in tuinen, parken of speelpleinen. Het moedigt kinderen aan om actief te zijn, te bewegen en te genieten van buitenactiviteiten.

Het meest populaire Buitenspeelgoed

Origineel Engelse Tuin Croquet set, 6 persoons met Kist Klasse en Geweldig

Origineel Engelse Tuin Croquet set, 6 persoons met Kist Klasse en Geweldig

5.0/5
5/5

Deze Croquet set van een Engels bedrijf biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het bevat hoogwaardige materialen, waaronder kunststof ballen voor een langere levensduur. De set bevat verschillende lengtes mallets, zodat spelers de juiste maat kunnen kiezen. Met stabiele stalen poorten en een complete set accessoires, zoals een hamer, vlaggen en een eindpaal, is dit een hoogwaardig spel. Ubergames, het bedrijf achter de productie, legt de nadruk op ecologisch verantwoord produceren met kwaliteitsmaterialen. De set wordt geleverd met zes mallets, zes croquetballen, zes stalen poorten, een speciale hamer, vier hoekvlaggen en een eindpaal.

Productspecificaties

materiaal en kleur

Materiaal

Touw

washing-machine-wasvoorschrift-icon

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

measuring-tape-afmetingen-icon

Afmetingen

20 cm x 100 cm

tumble-dryer-voor droogkast-icon

Merk

Ubergames

Categorieën

Inhoudsopgave
Original Cornhole Set - 120 x 60 cm - Vinyl Wraped (100% berken multiplex - inclusief cornhole bags / zakjes)

Original Cornhole Set - 120 x 60 cm - Vinyl Wraped

5.0/5
5/5

Dit pakket bevat 2 gelamineerde cornhole boarden met het GOCKEL-logo, elk in officieel spelformaat (120 x 60 cm). Het wordt geleverd met 2 sets van 4 cornhole bags in zwart en groen (of een andere kleur indien niet beschikbaar). De boarden zijn handgemaakt van hoogwaardig berken multiplex en voorzien van duurzame gelamineerde stickers met UV-bescherming. Gockel streeft naar kwaliteit en gebruikt alleen de beste materialen, zoals dichtgeweven canvas en hele maiskorrels voor de cornhole bags. Personalisatie van de boarden is ook mogelijk, van individuele bestellingen tot grote marketingevenementen.

Cornhole Starting Kit - 1x Board / 2x4 zakjes (Bags)

Cornhole Starting Kit - 1x Board / 2x4 zakjes (Bags)

5.0/5
5/5

Deze instapkit bevat één cornhole board en twee sets van 4 zakjes, alles wat je nodig hebt om te beginnen met Cornhole. Het board heeft het officiële Wicked Wood logo en is gemaakt van geschuurd populieren multiplex met opvouwbare poten. Het is licht van gewicht en ideaal voor parken, stranden en terrassen. Als je met meer dan 2 personen wilt spelen, wordt aangeraden om de complete set te bestellen. De sets zijn geschikt voor buitengebruik en vochtbestendig, maar opslag op een droge plek wordt aanbevolen. Customisatie met bedrijfslogo’s, voetbalclubkleuren of bruiloftsthema’s is mogelijk. De kit bevat één cornhole board (90x60cm), 4 zwarte zakjes en 4 oranje zakjes (gevuld met echt maïs). 

Light Battle Active Camo Lasergame Set - Groen/Grijs - 4 Laserguns + 4 vesten

Light Battle Active Camo Lasergame Set - Groen/Grijs

4.6/5
4.6/5

Met de Light Battle Active lasergame set kunnen kinderen vanaf 6 jaar samen met vrienden de strijd aangaan. Het spel werkt met 9 levens en het doel is om de levens op de laserguns van tegenstanders op te maken. De lasergun heeft verschillende munitiesoorten en een schietafstand tot 50 meter, afhankelijk van het zonlicht. Het spel kan met maximaal 4 teams gespeeld worden. De lasergun bevat diverse functies, zoals teamkleuren, munitiesoorten, levensbalken, een herlaadknop, trilfunctie en licht- en geluidseffecten. AA alkaline batterijen worden aanbevolen. Het speelgoed voldoet aan EU-veiligheidseisen en het Light Battle Active vest kan als extra doel worden gebruikt.

Light Battle Connect Mega Blaster lasergame set - 2 Lasergeweren Blauw/Groen - speelgoed lasergun set voor 2 personen

Light Battle Connect Mega Blaster lasergame set - 2

4.6/5
4.6/5

Met de Light Battle Connect lasergame set kun je een complete lasergame-ervaring beleven. De laserguns hebben een Anti-Cheat functie en kunnen worden gekoppeld aan de bijgeleverde Connect vesten. Het doel is om elkaar op het vest te raken en levens van de tegenstander te verminderen. De laserguns hebben verschillende functionaliteiten, werken op 4 AA Alkaline batterijen en hebben een schietafstand tot 50 meter. Het Connect vest fungeert als extra doel, trilt bij een treffer en werkt op 3 AAA Alkaline batterijen. 

Longfield Games Jeu De Boules Set Luxe Kist - 8 ballen

Longfield Games Jeu De Boules Set Luxe Kist - 8 ballen

4.5/5
4.5/5

Longfield Games biedt een Jeu de Bouleset in een luxe kist. De set bevat 8 metalen ballen van 720 gram per bal met een diameter van 74 mm. Het wordt geleverd inclusief but, meetlint en spelregels. De ballen zijn verpakt in een houten kist. De set is geschikt voor kinderen en volwassenen vanaf 12 jaar. Het merk is Longfield en het product heeft het MPN-nummer 10971 en de EAN-code 8718807558847. De aanbevolen maximumleeftijd is 100 jaar en er is geen specifiek personage verbonden aan het product.

BashhBall© - Roundball - Smash Ball - Roundnet - Overal Te Spelen - Stevig En Duurzaam Materiaal

BashhBall© - Roundball - Smash Ball - Roundnet

4.5/5
4.5/5

BashhBall is een ultiem binnen/buiten sport/spel geschikt voor alle leeftijden. Het heeft een trampoline-achtig oppervlak en biedt veel speelplezier. Het is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal, gemakkelijk mee te nemen en eenvoudig in elkaar te zetten. Het spel wordt gespeeld in teams van 2, waarbij de bal over het net wordt geslagen. Punten worden verdiend op verschillende manieren. Het spel eindigt wanneer een team 21 punten scoort. Het product wordt geleverd met een net, frame, ballen, pomp, draagtas en handleiding. 

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over Buitenspeelgoed:

Wat zijn de voordelen van buitenspeelgoed?

Buitenspeelgoed biedt verschillende voordelen voor kinderen. Het moedigt lichamelijke activiteit aan, helpt bij de ontwikkeling van motorische vaardigheden, bevordert gezonde beweging en stimuleert sociale interactie met andere kinderen. Buitenspelen kan ook bijdragen aan het verminderen van stress en het bevorderen van een gezonde levensstijl.

01

Welke leeftijdsgroepen kunnen buitenspeelgoed gebruiken?

Buitenspeelgoed is beschikbaar voor verschillende leeftijdsgroepen, van peuters tot oudere kinderen. Er is speelgoed dat speciaal is ontworpen voor specifieke leeftijdsgroepen, rekening houdend met hun ontwikkelingsniveau, grootte en veiligheid.

02

Hoe kies ik geschikt buitenspeelgoed?

Bij het kiezen van buitenspeelgoed is het belangrijk om rekening te houden met de leeftijd van het kind, de veiligheid van het speelgoed, de interesse van het kind en de beschikbare ruimte. Controleer altijd de veiligheidsvoorschriften en aanbevelingen van de fabrikant en zorg ervoor dat het speelgoed geschikt is voor de leeftijd en het ontwikkelingsniveau van het kind.

03

Hoe kan ik buitenspeelgoed onderhouden?

Om buitenspeelgoed in goede staat te houden, is het belangrijk om het schoon en droog te houden. Controleer regelmatig op slijtage, schade of losse onderdelen die reparatie of vervanging vereisen. Volg de onderhoudsinstructies van de fabrikant, bewaar het speelgoed op een geschikte plaats en bescherm het tegen weersinvloeden wanneer het niet in gebruik is.

04

Bekijk meer andere producten

Balkonparasol

In De Tuin

Zonnebank

In De Tuin

Nekkussens

Reizen
Balkonparasol

Balkonparasol

In De Tuin

Zonnebank

Zonnebank

In De Tuin

Nekkussens

Nekkussens

Reizen