Onze Geselecteerde Beste 7 Koptelefoons Van 2023

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus,

Het meest populaire Koptelefoons

Bowers & Wilkins PX8 Tan Draadloze hoofdtelefoon

Bowers & Wilkins PX8 Tan Draadloze hoofdtelefoon

5.0/5
5/5

De Px8 is een draadloze hoofdtelefoon die uitblinkt in prestaties, materialen, technologie en functies. Het is de beste hoofdtelefoon die we ooit hebben gemaakt, met een geavanceerd 24-bits DSP-brein en nieuwe drivertechnologie die zorgen voor een uitstekende resolutie. Hierdoor worden nuances in de muziek vastgelegd die andere hoofdtelefoons niet kunnen bieden, waardoor luisteren naar muziek een meeslepende en realistische ervaring wordt.

Productspecificaties

materiaal en kleur

kleur

Bruin

washing-machine-wasvoorschrift-icon

Product gewicht

320 g

measuring-tape-afmetingen-icon

Type draadloze

Bluetooth 5.2

tumble-dryer-voor droogkast-icon

frequentie

20 Hz

Categorieën

Inhoudsopgave
Hifiman Ananda V2 - Versie 2022

Hifiman Ananda V2 - Versie 2022

5.0/5
5/5

Ananda hoofdtelefoon van HiFiMAN is het resultaat van langdurige ontwikkeling en biedt een combinatie van lichtheid en ultrafijne planaire drivers. Deze drivers leveren ongeëvenaarde behendigheid en gevoeligheid voor kracht, wat resulteert in een superieure audiokwaliteit.

Meze 109 PRO koptelefoon - zwart

Meze 109 PRO koptelefoon - zwart

5.0/5
5/5

De 109 PRO hoofdtelefoon van Meze heeft als doel om aan de akoestische doelen te voldoen. Het diafragma, het hart van de hoofdtelefoon, produceert geluidsgolven die door onze hersenen worden waargenomen. De R&D-inspanningen hebben zich gericht op materiaalonderzoek om de perfecte balans tussen massa en stijfheid te vinden, wat de sonische mogelijkheden van de hoofdtelefoon maximaliseert. 

Bang & Olufsen BeoPlay H95 Headset

Bang & Olufsen BeoPlay H95 Headset

5.0/5
5/5

De Beoplay H95 is een unieke draadloze over-ear koptelefoon die speciaal is ontwikkeld voor de 95e verjaardag van Bang & Olufsen. De beste combinatie van ontwerp, finish, geluid en comfort. Met de adaptive noise-cancellation – een nieuwe, digitale ruisonderdrukking die zich automatisch aanpast aan je omgeving, heb je alle specificaties die je zoekt in een high end koptelefoon.

Apple AirPods Max - Draadloze Bluetooth

Apple AirPods Max - Draadloze Bluetooth

4.4/5
4.4/5

De Apple AirPods Max biedt een perfecte combinatie van hoogwaardige audio en het gebruiksgemak van AirPods. Met noise cancelling worden storende omgevingsgeluiden gedempt, wat ideaal is op drukke plaatsen. De AirPods Max is ontworpen met superzachte oorkussens en een zwevende hoofdband, waardoor hij perfect past op elk hoofd. Met Surround Sound geeft deze koptelefoon een bioscoopachtige ervaring. 

Yamaha YH-L700A - Hoofdtelefoon zwart - zwart

Yamaha YH-L700A - Hoofdtelefoon zwart - zwart

4.3/5
4.3/5

De Yamaha YH-L700A is een hoofdtelefoon die zich aanpast aan jouw omgeving en een multidimensionale audio-ervaring biedt met Signature 3D Sound. Wat deze koptelefoon echt bijzonder maakt, is de interne microfoon die voortdurend je gehoorgang en luistersituatie meet, waardoor het geluid zelf geoptimaliseerd wordt voor een zuivere geluidsweergave en de perfecte luisterervaring.

Mu7 Draadloze hoofdtelefoons - zilver

Mu7 Draadloze hoofdtelefoons - zilver

4.0/5
4/5

De Mu7-hoofdtelefoon heeft kunstlederen traagschuim oorkussens die zich aanpassen aan de vorm van je hoofd. Dit zorgt voor een comfortabele afdichting die helpt om omgevingsgeluid buiten te sluiten en bevordert zowel de passieve als actieve ruisonderdrukking en basrespons. De hoofdtelefoon heeft ook een slim draaipunt net boven de oorschelpen, waardoor hij plat kan worden gedraaid. .

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over Koptelefoons:

Wat is het verschil tussen bedrade en draadloze koptelefoons?

Bedrade koptelefoons vereisen een fysieke verbinding met het apparaat via een audiokabel. Draadloze koptelefoons maken gebruik van draadloze technologie, zoals Bluetooth, om verbinding te maken met het afspeelapparaat. Hierdoor is er geen fysieke kabel nodig.

01

Wat is noise-cancelling bij koptelefoons?

Noise-cancelling is een technologie die omgevingsgeluiden vermindert of elimineert. Er zijn twee soorten: actieve en passieve noise-cancelling. Actieve noise-cancelling gebruikt ingebouwde microfoons om omgevingsgeluiden te detecteren en deze te neutraliseren met een tegengesteld audiosignaal. Passieve noise-cancelling verwijst naar het fysieke ontwerp van de koptelefoon, zoals de isolatie van de oorschelpen, die helpt om geluid van buitenaf te blokkeren.

02

Wat betekent de impedantie van een koptelefoon?

Impedantie is de elektrische weerstand die een koptelefoon biedt tegen de stroom die erdoorheen loopt. Het wordt gemeten in ohms. Over het algemeen geldt dat een hogere impedantie een grotere stroomvereiste heeft en mogelijk een krachtigere versterker nodig heeft om het geluid goed te produceren. Lagere impedantie is geschikt voor draagbare apparaten zoals smartphones.

03

Wat is het frequentiebereik van een koptelefoon?

Het frequentiebereik van een koptelefoon geeft aan welke audiosignalen het kan produceren. Het wordt gemeten in Hertz (Hz) en geeft het bereik aan tussen de laagste en hoogste frequentie die de koptelefoon kan weergeven. Een breder frequentiebereik betekent dat de koptelefoon in staat is om een groter scala aan geluiden weer te geven, van diepe bastonen tot hoge tonen.

04

Bekijk meer andere producten

Balkonparasol

In De Tuin

Zonnebank

In De Tuin

Nekkussens

Reizen
Balkonparasol

Balkonparasol

In De Tuin

Zonnebank

Zonnebank

In De Tuin

Nekkussens

Nekkussens

Reizen