Beste orthopedische hondenmand

August 15, 2021

Als je hond last heeft van gewrichtspijn of wat ouder is dan voldoet een standaard hondenmand niet aan de behoeften van je hond. Je hond zal meer pijn ervaren en het zal moeilijker zijn voor je hond om van zijn plek af te komen. Als liefhebbende baasje wil je natuurlijk alleen maar het beste voor je viervoeter. Wat is de beste orthopedische hondenmand?

Doggybed Medical Style Plus

Dit is een van de hondenmanden die het best gewaardeerd wordt en die verkrijgbaar is als orthopedische hondenmand. Aangepast op het herstel van kwaaltjes hebben diergeneeskundigen deze hondenmand ontwikkelt. De vulling bestaat uit traagschuim en dit zorgt ervoor dat de mand zich perfect naar het lichaam van je hond aanpast. Hiermee geef jij je hond de meest perfecte ligplaats en je hond krijgt hierdoor ook het beste slaapcomfort.

De hondenmand is gemaakt van zacht en synthetisch leer wat de hondenmand extra stevigheid biedt. De hondenmand is door het materiaal slijtvast en zelfs waterdicht. De aankoop van deze hondenmand geeft je gegarandeerd een duurzame aankoop. Een ander voordeel van leer is dat het op zichzelf ademend, geurloos en een populaire kleur is.

Voor welke hond is deze hondenmand het meest geschikt?

Een orthopedische hondemand is speciaal ontwikkelt voor honden met:

  • Artrose
  • Artritis
  • Spier- en gewrichtspijn
  • Reuma

Ook is deze hondenmand geschikt voor honden die:

  1. Overgewicht hebben
  2. Geopereerd zijn
  3. Ouder zijn

Voor de meeste honden die last hebben van overgewicht, geopereerd zijn of gewricht kwalen hebben is het maken van een lange wandeling uitgesloten. Toch is het ook voor deze honden belangrijk om genoeg tijd door te brengen in de buitenlucht. Op zoek naar een oplossing hiervoor? Bekijk dan ook eens onze blogs over fietskar hond.

https://sloffen24.nl/
Inhoudsopgave

Gerelateerde Blog

Laatste Blog

Had je deze artikelen al gelezen?

1.

2.

Opgelost voor de Passagier

Eva stond bij de incheckbalie op Schiphol toen ze het nieuws hoorde: haar vlucht naar Barcelona was geannuleerd. Om haar heen begon een zacht geroezemoes onder de andere passagiers. Eva

3.

4.