4 dingen die je in je leven gedaan moet hebben

January 10, 2022

Heb je het gevoel dat je leven er elke dag hetzelfde uitziet? Daar kun je iets tegen doen. De volgende 4 dingen zullen je leven gegarandeerd verrijken.

Een reis in je eentje maken

Er is niks spannender dan in je eentje de weide wereld in trekken en een waterpijp kopen. Natuurlijk is het leuk om met vrienden of familie op vakantie te gaan, maar dan moet je altijd afspraken maken. Nu mag je iedere dag zelf bepalen wat je gaat doen, niemand die je tegenhoudt. Dit is echter ook het moeilijke. Als er iets mis gaat, dan sta je er ook alleen voor, bijvoorbeeld als je verdwaalt of als je de trein mist. Maar daar leer je van. Je kunt dit en door een reis in je eentje te maken, groeit je zelfvertrouwen.

Je angsten overwinnen

Iedereen heeft angsten. De één is bang voor spinnen, de een is bang in het donker en de ander durft geen waterpijp te kopen. Sommige angsten kun je zelf aanpakken. Als je bang bent om voor een groep te spreken, kun je op zoek naar activiteiten waarbij je een voordracht moet houden. Heb je te maken met hoogtevrees of heb je last van agorafobie (pleinvrees), dan kun je met hulp van een professional aan je angsten werken. Je zult zien dat een wereld voor je opengaat.

Tegen je baas zeggen dat je opslag verdient

Heb je voor de tiende keer een top idee aangedragen bij je leidinggevende, maar heb je het gevoel dat hier niks tegenover staat? Kaart gerust een keer bij je baas aan dat je hard hebt gewerkt en dat je daar een beloning in de vorm van salarisverhoging voor wilt zien. Wanneer je aan je baas vraagt of hij een paar minuutjes wilt vrijmaken om dit te bespreken, zal hij er niet negatief tegenover staan.

Waterpijp kopen

Je leeft maar één keer, dus je mag best een keer experimenteren. Een goede en redelijk veilige manier om dat te doen is een waterpijp kopen. Je kunt verschillende smaakjes uitkiezen die je een keer met een groep vrienden gaat uitproberen.

 

https://shishaquality.nl/waterpijp-kopen/
Inhoudsopgave

Gerelateerde Blog

Laatste Blog

Had je deze artikelen al gelezen?

1.

2.

Opgelost voor de Passagier

Eva stond bij de incheckbalie op Schiphol toen ze het nieuws hoorde: haar vlucht naar Barcelona was geannuleerd. Om haar heen begon een zacht geroezemoes onder de andere passagiers. Eva

3.

4.