Een wellness vakantie op een luxe vakantiepark in Nederland

March 1, 2023

Natuurliefhebbers en rustzoekers opgelet! Nederland kent diverse luxe vakantieparken waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van wellnessfaciliteiten. In de Achterhoek in Gelderland vind je bijvoorbeeld vakantiepark Onthaasten, een oase van rust en groen waar je helemaal tot jezelf kunt komen.

Onthaasten in de Achterhoek

Op vakantiepark Onthaasten in de Achterhoek verblijf je in luxe accommodaties die van alle gemakken zijn voorzien. Naast comfortabele bedden en een goed uitgeruste keuken beschikken de accommodaties ook over een eigen sauna, sunshower en jacuzzi of bubbelbad. Daarnaast zijn er ook een aantal vakantiewoningen te huur met extra wellnessfaciliteiten, zoals een binnenzwembad en een infraroodsauna. In de omgeving van het park kun je heerlijk wandelen en fietsen in de prachtige natuur van de Achterhoek.

Hof van Salland in Twente

Een ander vakantiepark waar je kunt genieten van privé wellnessfaciliteiten is Hof van Salland in Hellendoorn. Dit park ligt in het hart van Salland, een streek met mooie landschappen en pittoreske dorpjes. Op Hof van Salland verblijf je in luxe villa’s die van alle gemakken zijn voorzien. De villa’s hebben een eigen sauna, sunshower en whirlpool en bieden uitzicht op het omringende groen. Op het park kun je daarnaast gebruik maken van het verwarmde zwembad. Ook is er een restaurant en een tennisbaan. 

Landgoed de IJsvogel

Ook op vakantiepark De Ijsvogel op de Veluwe kun je genieten van wellnessfaciliteiten. Dit park ligt midden in de natuur en biedt diverse accommodaties voor een ontspannen verblijf. Sommige accommodaties hebben een eigen sauna en jacuzzi en zijn van alle gemakken voorzien. Op het park zelf vind je een binnenzwembad en een wellnesscentrum waar je ook wellness behandelingen kunt boeken. Daarnaast kun je op De Ijsvogel heerlijk wandelen en fietsen in de prachtige omgeving van de Veluwe.

Kortom, als je op zoek bent naar een luxe vakantiepark in Nederland waar je kunt genieten van wellnessfaciliteiten, dan zijn Onthaasten in de Achterhoek, Hof van Salland in Hellendoorn en De Ijsvogel op de Veluwe zeker de moeite waard om te overwegen. Met hun prachtige accommodaties, uitgebreide wellnessfaciliteiten en schitterende omgeving bieden deze parken alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie.

 

https://www.luxevakantieplekjes.nl/
Inhoudsopgave

Gerelateerde Blog

Laatste Blog

Had je deze artikelen al gelezen?

1.

2.

Zo werk je altijd rustig thuis

Thuiswerken is het nieuwe normaal geworden, maar hoe zorg je ervoor dat je altijd rustig werkt, zonder afgeleid te worden door de dagelijkse drukte van het huiselijke leven? Hier zijn

3.

Op avontuur met de camper

Het avontuur roept! Reizen met een camper biedt je de ultieme vrijheid om de wereld op jouw tempo te verkennen. Of je nu droomt van kronkelende kustwegen, serene berglandschappen of

4.