Vakantie Costa del Sol boeken

February 10, 2022

Vakantie Costa del Sol boeken?

Wil jij deze zomer genieten van de Spaanse zon en alles wat dit mooie land te bieden heeft? De Costa del Sol is ontzettend groot en er liggen veel prachtige plaatsen aan deze kustlijn.

Een stad die iedereen kent, is natuurlijk Málaga waar je van zowel het stadsleven als het strand kunt genieten. Maar er liggen ook veel kleine plaatsjes aan de Costa del Sol, welke onze speciale aandacht heeft dat lees je in dit artikel.

Carihuela

Een plaatsje wat steeds bekender begint te worden is Carihuela. Dit is van oorsprong een vissersplaatsje en dat merk je aan alles als je deze plaats bezoekt. De vissersbootjes op het strand en de visrestaurants die erin overvloed aanwezig zijn. Tegenwoordig leeft men er van het toerisme en dat merk je ook aan het aantal hotels in Carihuela

Ondanks dat er veel hotels zijn zul je er geen hoge hotels langs de kustlijn aantreffen. Wat je daar wel aantreft zijn goede restaurants en bars waar je tot in de kleine uurtjes kunt genieten.

De keuze aan hotels en appartementen is groot het ligt er helemaal aan wat jouw voorkeur heeft. Verblijf je graag in een kleinschalig Spaans hotel aan de boulevard dan is hotel Pedro een prima verblijfplaats voor jouw vakantie. Wil je liever in een grootschalig appartementen complex verblijven dan is Carihuela Park meer iets voor jouw vakantie in Carihuela.

Torremolinos

Carihuela ligt in de gemeente Torremolinos op zo een 15 minuten van Málaga Airport vandaan. Torremolinos kennen de meeste mensen wel of zijn er al eens geweest. Deze plaats heeft ook een stadscentrum en het is er toeristischer dan in het naast gelegen Carihuela.

Als je op vakantie in Torremolinos bent dan is het leuk om eens naar Carihuela te lopen. Je zult zien dat er een hele andere sfeer hangt en er heel andere restaurants gevestigd zijn waar je heerlijk kunt eten.

Inhoudsopgave

Gerelateerde Blog

Laatste Blog

Had je deze artikelen al gelezen?

1.

2.

3.

4.