Een muurtekening voor iedere ruimte

April 26, 2022

Muurtekeningen of muurschilderingen zijn als het ware een grote tekening aan de muur. De tekening kan verschillende kleuren bevatten en soms wordt er gebruik gemaakt van speciale krijtsoorten. Je kunt er echt alle kanten mee op, denk aan dieren, planten of een vrolijk figuurtje voor de kinderkamer. Ga voor een echte blikvanger in huis!

 

Unieke muurtekeningen

De gang, woonkamer, keuken en slaapkamers kunnen op een creatieve manier worden versierd. De mogelijkheden zijn eindeloos te noemen; grafische uitingen, ingetogen voorstellingen of zelfs realistische. Heb je een prachtige reis gemaakt en wil je de herinnering ervan op de muur terug zien? Dat kan, omdat zelfs foto’s nagetekend kunnen worden. Bijzondere illustraties krijgen een persoonlijke touch als je bijvoorbeeld een persoonlijk element aan de schilderingen toevoegt. Heb je een goed idee in gedachten of misschien al een schets gemaakt? Dit wordt met een muurtekening vertaald naar een passend beeld voor de gekozen ruimte. De naam van je kindje kan eveneens op artistieke wijze op de wanden worden gezet. Op deze manier krijgt de kinderkamer een persoonlijk karakter. Daarnaast is het kleurgebruik een belangrijk aspect. Heeft je kind een favoriete kleur? Hier kan op ingespeeld worden door deze kleurtjes te verwerken op de muur.

 

Thematische muurtekeningen

Je kunt gaan voor een thema in iedere ruimte. Dit zorgt voor een spannende en bijzondere kamer. Het geeft sfeer en je voorkomt saaie ruimtes. Je kunt met een muurschildering dynamiek toevoegen, dit kan als je net in de woning bent komen wonen, maar ook als je al langer in het huis woning woont. Je maakt echt je eigen plekje, voor jezelf en voor de kinderen. Hiernaast kun je ervoor kiezen om de thema’s aansluiting te laten vinden, zodat een mooie verbinding ontstaat.

 

Creëer het echte thuisgevoel

Het interieur draagt bij aan het gevoel van thuiskomen. De sfeer is daarbij van belang, dit zorgt voor een goed gevoel. Muurtekeningen hebben de potentie om je interieur behaaglijk en aangenaam te maken. Ook is het fijn om de versieringen aan de wand te combineren met het overig meubilair. Bij het maken van de tekeningen aan de muur wordt met ieder aspect rekening gehouden, zoals je persoonlijke wensen en het beschikbare budget. Als de grote dag is aangebroken en de tekening wordt op de muur gezet, dan worden eveneens alle wensen nog eens uitvoerig besproken. Dit heeft als resultaat dat er een echte eyecatcher op de muur verschijnt die aan alle wensen voldoet.

Inhoudsopgave

Gerelateerde Blog

Laatste Blog

Had je deze artikelen al gelezen?

1.

2.

Zo werk je altijd rustig thuis

Thuiswerken is het nieuwe normaal geworden, maar hoe zorg je ervoor dat je altijd rustig werkt, zonder afgeleid te worden door de dagelijkse drukte van het huiselijke leven? Hier zijn

3.

Op avontuur met de camper

Het avontuur roept! Reizen met een camper biedt je de ultieme vrijheid om de wereld op jouw tempo te verkennen. Of je nu droomt van kronkelende kustwegen, serene berglandschappen of

4.