Maak plezier in je tuin met een speeltoestel met glijbaan en schommel

August 23, 2022

Er zijn tegenwoordig enorm veel speeltoestellen beschikbaar om je kinderen een plezier mee te doen. Zo zijn er complete speeltorens, speeltoestellen met een zandbak en speeltoestellen met een glijbaan en schommel. Een aantal handige tips waar je rekening moet houden als je besluit speeltoestellen in je tuin te plaatsen.

Heb je een grote tuin plaats dan een speeltoestel met glijbaan en schommel

Heb je beschikking tot een grote tuin dan kun je voor je kinderen flink uitpakken. Dan kan je de gewone speeltoren laten voor wat het is en kiezen voor een compleet huisje met glijbaan, schommel, zandbak, ringen, touwladder, klimwand en ga zo maar door. Daarnaast kun je ook hele leuke accessoires toevoegen zoals een telefoon, klimtouw, racestuur en telescoop. Maak je de keuze voor zo’n compleet huisje dan moet je al gauw rekening houden met een beschikbare lege ruimte van vijf keer vijf meter. Weet dus wel precies waar je aan begint. Eén van de grote voordelen van een compleet huisje met alles erop en eraan is dat je kinderen urenlang kunnen spelen zonder verveeld te raken. Hier bekijk je een uitgebreid overzicht van uitgebreide toestellen.

Kies voor een speeltoestel in de vorm van een bouwpakket

Ben je als ouder niet heel creatief om een speeltoestel te bouwen koop dan gewoon een kant en klaar bouwpakket. De meeste kant en klare bouwpakketten hebben een simpele gebruiksaanwijzing en iedereen met twee linkerhanden kan zo’n bouwpakket in elkaar zetten. Er zijn gelukkig voldoende kant en klare bouwpakketten te vinden waar je zonder al te veel problemen snel en makkelijk een speeltoestel in je tuin zet.

Een creatieve ouder zet zelf een speeltoestel in elkaar

Heb je niet veel ruimte in je tuin dan kun je besluiten om zelf een speeltoestel in elkaar te zetten. Zo is het heel makkelijk om een houten klimwand in elkaar te zetten. Of wat te denken van een zelfgemaakte boomhut? Het is een geweldige manier om in een kleinere tuin met ruimte te spelen en zo effectief mogelijk te benutten. Zo krijg je een heel leuk uitzicht vanuit je tuinstoel en kun je je kinderen zien genieten van allerlei speeltoestellen.

Inhoudsopgave

Gerelateerde Blog

Laatste Blog

Had je deze artikelen al gelezen?

1.

2.

De voordelen van teambuilding voor werknemerswelzijn

In een moderne werkomgeving speelt werknemerswelzijn een belangrijke rol. Tevreden en gezonde werknemers zijn productiever en blijven langer bij een bedrijf. Teambuilding kan helpen om dit welzijn te bevorderen. Door

3.

Goedkope treinkaartjes scoren? Bekijk tips!

Treinreizen naar bruisende Europese steden als Berlijn, Antwerpen, Brussel, Parijs, Londen en Keulen zijn niet alleen comfortabel en milieuvriendelijk, maar kunnen ook verrassend betaalbaar zijn. Met de juiste strategieën reis

4.