Rust en Fun
Image default
Buitenshuis

Vier jij binnenkort een verjaardagsfeestje?

Vier jij binnenkort een verjaardagsfeestje?

Een verjaardagsfeestje is pas compleet als je de juiste activiteit hebt gekozen. Hierbij kan je dus veel geld aan een locatie uitgeven maar je kan dit natuurlijk ook zelf thuis organiseren. Dan zal je wel denken wat kan ik nou thuis organiseren en is dat niet veel te duur?

 

Thuis huren is goedkoper!

Voorbeeld 1: Ga eens lasergamen in een lasergame arena dan betaal je zo 10 euro per persoon per potje (6 tot 8 min). Gooi je geld niet zo snel weg joh!. Het kan namelijk veel goedkoper. Huur een lasergame set bij Hurenbijdaniek.nl. Je krijgt een set die voor iedereen te gebruiken is jong en oud. De set wordt geleverd in een kist en daarmee heb je alles wat je nodig hebt.

Daarnaast kan je ook nog attributen zoals een rookmachine of een lichten set erbij huren. Zie de pagina van lasergame huren op hurenbijdaniek.nl

 

 

Lees hieronder wat recensies over hurenbijdaniek.nl:

Helemaal super geregeld, Ik was met mijn kinderen in het bos gaan lasergamen. Was echt top en hiermee echt een leuke middag gehad. We konden de box twee dagen van te voren ophalen bij het post nl punt hiermee was het ruim op tijd voor ons feestje. We konden zelfs de box nog even uittesten zodat we niet voor verassingen stonden. De set was voorzien van een goede uitleg met daarbij een duidelijk beschrijving hoe de guns werkte. Zat zelfs een filmpje bij die je kon kijken als het niet lukte.

 

Onze school organiseert ieder jaar een paasmarkt waarbij de familie van de kinderen en daarvan weer vrienden en kennissen langs komen. Gezellige markt voor het goede doel. Wij hebben in plaats van spullen verkocht een middag gelaser gamed waarbij we dus geld voor het goede doel hebben opgehaald. Was een enorm succes. Toppers van hurenbijdaniek.nl.