Rust en Fun
Image default
Anders

De beste alternatieven voor Philips Hue

Smart verlichting wordt steeds populairder. Toch denken de meeste mensen gelijk aan Philips Hue. Toch zijn er veel geweldige alternatieven voor Philips Hue. In deze blog bespreken we de voor- en nadelen en geven we een aantal alternatieven op Phillips Hue.

De voordelen van Philips Hue

Philips Hue is het meeste bekende merk slimme verlichting op de markt. Waarom? Omdat het gebruiksvriendelijk en betrouwbaar is en een breed scala aan functies en producten biedt. Daarnaast is Philips is natuurlijk ook een bekend merk, zeker in Nederland.

 

Als je op zoek bent naar een slim verlichtingssysteem, moet Philips Hue zeker op je shortlist staan. Het is echter niet de enige (en goedkoopste) optie die er is. Hier zijn een paar andere geweldige alternatieven voor Philips Hue die u misschien wilt overwegen.

De nadelen van Philips Hue

Hoewel Philips Hue een geweldig slim verlichtingssysteem is, zijn er zeker ook een paar nadelen. Ten eerste de prijs. De prijs voor starterkit met drie lampen en een bridge begint bij ongeveer 200 euro. Daarnaast werkt Philips Hue niet met alle smart home-platforms (zoals Apple HomeKit). Ten slotte vinden sommige mensen de app verwarrend om te gebruiken.

Alternatieven voor Philips Hue

Als je op zoek bent naar een alternatief voor Philips Hue dat minder duur is en werkt met meer smart home-platforms, kun je LIFX overwegen. LIFX biedt een breed scala aan kleuren en een paar verschillende stijlen lampen, allemaal tegen een fractie van de kosten van Philips Hue.

 

Als je op zoek bent naar een alternatief dat net zo gemakkelijk te gebruiken is als Philips Hue, maar werkt met Apple HomeKit, kun je Belkin WeMo Insight overwegen. Belkin WeMo Insight werkt niet alleen met Apple HomeKit, maar laat je ook je energie bijhouden gebruik, waardoor het een goede keuze is voor wie milieubewust is.

Conclusie

Er kiezen steeds meer mensen voor een alternatief op het dure Philips Hue. De beste alternatieven voor Philips Hue zijn de Belkin WeMo Insight, de LIFX A60 en de Cree Connected LED Bulb. Hiermee krijg je dezelfde kwaliteit voor een zachtere prijs. Bovendien kun je deze altijd connecten met jouw smart home systeem.